Iedereen kent het wel, u heeft nog oude elektronica rondslingeren. Een oud telefoontje, kapotte dvd-speler of wekker. Toch schiet het er iedere keer weer bij in om deze elektronische apparaten, ook wel e-waste genoemd, weg te brengen.


De Theo Thijssenschool gaat daarbij helpen!


Als school doen wij mee met de E-waste Race, een wedstrijd tussen scholen in een regio om zoveel mogelijk elektronisch afval bij mensen uit de buurt op te halen.

Afgelopen week is de aftrap gegeven middels een gastles waarin de leerlingen hebben geleerd over het belang van het verminderen van e-waste, het hergebruiken en het recyclen van e-waste.

Vanaf vandaag doen onze groepen 6 hun uiterste best om vier weken lang zoveel mogelijk e-waste, (kleine) elektronische apparaten, in te zamelen. Thuis bij vrienden en familie, maar ook in de wijk.

Van 13 maart t/m 6 april kan iedereen hun oude elektronica langsbrengen bij ons op school. Dit kan op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8.25 – 8.45 uur.

Op donderdag 16, 23 en 30 maart bent u ook in de middag van harte welkom van 13.45 – 14.00 uur.

U vindt onze school aan de Boomgaard 37 te Hoogezand.

De leerlingen verzamelen de apparaten, registeren het afval en zorgen dat het afval veilig in de speciaal daarvoor bestemde container terecht komt.

De school scoort hier punten mee die op een website worden bijgehouden. Na vier weken wordt de winnaar bekend. De winnaar maakt kans op een mooie schoolreis.
Helpt u onze leerlingen mee om kans te maken op deze mooie prijs?

Namens onze leerlingen alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Henk Wieger Walburg 

Directeur Theo Thijssenschool 

Theo Thijssenschool Hoogezand 

Telefoon: 0598-383080 
Boomgaard 37, 9603 HL Hoogezand 

Website: https://www.obstheothijssenschool.nl/

Email: henkwiegerwalburg@ultiemonderwijs.nl